Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsreceptie Zonnebloem Moergestel

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 18 januari heeft de Zonnebloem Moergestel weer haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gevierd. Ook dit jaar zijn ze weer in Den Boogaard terechtgekomen.

De 70 gasten werden tussen 10.30 en 11.00 uur ontvangen met een kop koffie met wat lekkers en de voorzitter heette iedereen welkom en wenste eenieder een gelukkig nieuwjaar, mede namens alle vrijwilligers.

De gasten hadden het goed naar hun zin en er werd gezellig onderling gepraat. Rond 12.30 uur stond er een lunch klaar. Anders dan voorgaande jaren hadden ze, op advies van Den Boogaard, gekozen voor een lunch in buffetvorm. Dit bleek een goede keuze. De gasten gingen tafel voor tafel langs het zeer uitgebreide buffet met soep, vele soorten broodjes, zoete broodjes en diverse soorten vleeswaren en kaas en hebben ervan genoten.

Na de lunch hebben ze, onder het genot van een drankje, kunnen genieten van de liedjes van troubadour Kees van Dijk. Omstreeks 15.00 uur is iedereen weer huiswaarts gekeerd. Gasten die niet zelfstandig konden komen, zijn gehaald en gebracht door enkele vrijwilligers. Het is weer een heel geslaagde dag geweest.

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk