Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Duofietsdag 

489c2ce6-e096-4ea8-b548-7c220c501ce4jpeg

Woensdag 11 juli hebben we bij de zonnebloem de duofietsdag georganiseerd.

In een woord, geweldig! De gasten werden door de vrijwilligers opgehaald en naar het verzamelpunt gebracht van Stichting Rick, waar we de fietsen mochten huren. 

Nadat de fietsen aangepast waren aan de wensen van de vrijwilligers en gasten konden we op weg. Na een korte route fietsen kwamen we aan bij de eerste stop, het Groot Speijk. Daar werden we met koffie met een lekkere plak cake of appelflap verwelkomd door enkele vrijwilligers. Ze hadden een mooie camper meegenomen en prachtige oldtimer.

Daarna zijn we verder gereden door de Campina richting Jacobushof in Lennisheuvel. We kregen daar een heerlijke kop soep met lekkere broodjes die we konden opeten in de serre. Op ons gemak daarna richting het ijsboerinneke  in de Zandstraat gereden waar we nog lekker op het terras hebben gezeten met zijn allen. En natuurlijk een heerlijk ijsje als afsluiter!

Het weer was prima niet te warm, niet te koud. De gasten hadden het erg naar hun zin gehad, het kon niet mooier zijn. er waren gasten bij die al meer dan 15 jaar niet gefietst hadden.  een gast die vroegen; 'volgende week weer?" 

De activiteit werd mede mogelijk gemaakt door een gift aan de zonnebloem. Namens de vrijwilligers van de zonnebloem willen we jullie dan ook heel hartelijk bedanken. Mede dankzij deze gift en de inzet van vele vrijwilligers kon deze geweldige dag georganiseerd worden!

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk