Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Er op uit op de duo fiets

img2430jpeg

6 Zonnebloemgasten hebben afgelopen vrijdag deelgenomen aan een fietstocht op de duo fiets. De dag verliep zowel letterlijk als figuurlijk op rolletjes. Prachtig weer.

 
6 Zonnebloemgasten hebben afgelopen vrijdag deelgenomen aan een fietstocht op de duo fiets.
De dag verliep zowel letterlijk als figuurlijk op rolletjes. Prachtig weer.
 • Ontvangst bij Agnes met koffie en taart uit eigen oven.
 • Vertrek vanuit Oisterwijk met 5 fietsen van Stichting Rick en de fiets van Seniorenvereniging Moergestel.
 • Mooie fietstocht door de Kampina met bloeiende heide.
 • Goed verzorgde lunch bij Jakobushof in Boxtel. Gezellige locatie.
 • Andere route terug met een korte drinkpauze op parkeerplaats Logtsebaan.
 • Tegen vieren allemaal weer veilig terug in Oisterwijk.
Het was een geweldige dag voor de gasten maar ook voor de vrijwilligers.

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Uit eten/terrasje pakken
 • Kunst en cultuur
 • Creatieve workshops
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk