Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem Moergestel Picknick 13 september 2022

img2453jpg

Het gezegde “Je krijgt wat je verdient” is zeker op deze dinsdag in september van toepassing geweest.

 

Een mooie, zonnige dag, een prachtige locatie, lekker eten en een onverwachte toegift hebben gezorgd voor een geweldig uitje.

Rond half 11 zijn de 17 gasten door onze vrijwilligers opgehaald en zijn ze vertrokken richting  Den Heijkant van de familie Bierkens. Daar zijn we ontvangen met koffie met heerlijk, zelfgemaakt gebak. Een prima start van deze dag.

Lekker in het zonnetje, gezellig buurten en voor zover nodig met elkaar nader kennis maken. De tijd vliegt en de lunch, bestaande uit een kopje soep, een slaatje, een broodje bitterbal en een frietje, wordt uitgeserveerd. De gasten en vrijwilligers genieten zichtbaar van deze lunch.

Inmiddels is een troubadour met zijn accordeon gearriveerd en al snel zit de stemming er goed in. Bekende liedjes worden meegezongen en roepen bij de gasten allerlei herinneringen op.

Tijd voor een laatste versnapering in de vorm van een heerlijk ijsje.

Dan worden de gasten uitgenodigd om een kijkje te gaan nemen in de schuur waar men bezig is om ‘het kaf van het koren te scheiden’. Koren verbouwt door de familie Bierkens, waarvan het “Moergestels brood” wordt gebakken door bakkerij Van Hulten. Een mooie afsluiting van de dag, waarna de gasten weer door de vrijwilligers naar huis worden gebracht.

Terugkijkend en afgaande op de reacties van de gasten een zeer geslaagde dag, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Afsluitend willen we de familie Bierkens hartelijk bedanken voor de ontvangst en de goede zorgen.

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk