Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het Gildefeest van St. Catharina

20140725131118jpgjpg

De zonnebloem afdeling Moergestel waren met onze gasten uitgenodigd op het gildefeest van het gilde St Catharina.

Dat was op zaterdag 17 mei. We werden tussen 13.00 uur en 13.30 uur verwacht. Er moesten veel gasten opgehaald worden dus we hadden een poulle gemaakt. Iedereen was om 13.30 uur aanwezig.

We werden ontvangen met koffie en wat lekkers. Na gezellig wat gekletst te hebben werd de middag geopend door de hoofdman van het gilde Peter Wolfs. Hij vertelde wat we zouden gaan doen die middag. Er werd een demonstratie vendelzwaaien gegeven, er werd met de handboog op de wip geschoten en ook met de kruisboog.

Ook onze gasten en vrijwilligers mochten schieten, daar werd goed gebruik van gemaakt. Ook werd het boek over het gilde dat door onze dorpsgenoot Jos Denissen gemaakt is uitgereikt aan de ere hoofdman Harrie Wolfs, (een gast van ons) en aan de voorzitter van de kring waar het gilde onder valt. Er waren ook diverse foto’s en attributen van het gilde uitgestald. Iedereen kon daar op zijn of haar gemak gaan kijken.

Na nog enkele consumpties genuttigd te hebben nam onze voorzitster het woord om het gilde te bedanken voor de gezellige middag die we met ons allen hebben gehad. Onze gasten en vrijwilligers hebben een geweldige middag gehad waarvoor we het gilde St Catharina heel hartelijk bedanken.

 

 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk