Nieuwjaarsreceptie zonnebloem moergestel

Zonnebloem afdeling

woensdag 18 januari heeft de zonnebloem een nieuwjaarsreceptie gehouden. We mochten 85 gasten verwelkomen.

Rond 11.00 uur werden de gasten ontvangen met een kopje koffie met wat lekkers. Onze voorzitter hield nadien een korte toespraak en wenste iedereen een gezond en gelukkig 2017. Rond 12.00 uur werd iedereen verzocht om naar de grote zaal te gaan, waarna een lekkere lunch werd geserveerd met warm vlees, diverse soorten brood en vleeswaren. Als toetje werden er nog verschillende bavarois geserveerd. Er werd tijdens de koffie en lunch heel wat 'gebuurt' en ook herinneringen werden opgehaald.

Paul Spapens was bereid om iets te komen vertellen over 'bijgeloof'. Iedereen heeft wel iets of doet wel wat met 'bijgeloof'. Een zwarte kat die oversteekt, wel of juist niet onder een ladder door lopen. Het was een leuke en mooie vertelling van Paul. Hij heeft dit belangeloos voor ons gedaan, waarvoor hartelijk dank!

Na nog een afsluitend drankje, gingen de gasten zoetjesaan weer op huis aan. Dankzij onze vrijwilligers en de medewerking van Den boogaard is dit weer een fijne dag geweest. Wij willen ook het groepje mensen bedanken die dankzij hun gift deze activiteit mogelijk heeft gemaakt. Dank jullie wel!

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk