Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsreceptie zonnebloem moergestel

Zonnebloem afdeling

woensdag 18 januari heeft de zonnebloem een nieuwjaarsreceptie gehouden. We mochten 85 gasten verwelkomen.

Rond 11.00 uur werden de gasten ontvangen met een kopje koffie met wat lekkers. Onze voorzitter hield nadien een korte toespraak en wenste iedereen een gezond en gelukkig 2017. Rond 12.00 uur werd iedereen verzocht om naar de grote zaal te gaan, waarna een lekkere lunch werd geserveerd met warm vlees, diverse soorten brood en vleeswaren. Als toetje werden er nog verschillende bavarois geserveerd. Er werd tijdens de koffie en lunch heel wat 'gebuurt' en ook herinneringen werden opgehaald.

Paul Spapens was bereid om iets te komen vertellen over 'bijgeloof'. Iedereen heeft wel iets of doet wel wat met 'bijgeloof'. Een zwarte kat die oversteekt, wel of juist niet onder een ladder door lopen. Het was een leuke en mooie vertelling van Paul. Hij heeft dit belangeloos voor ons gedaan, waarvoor hartelijk dank!

Na nog een afsluitend drankje, gingen de gasten zoetjesaan weer op huis aan. Dankzij onze vrijwilligers en de medewerking van Den boogaard is dit weer een fijne dag geweest. Wij willen ook het groepje mensen bedanken die dankzij hun gift deze activiteit mogelijk heeft gemaakt. Dank jullie wel!

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk