Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De revue 'Kras op cruise'

94b29198-173f-4485-bd5f-6e0052765f3cjpeg

Een voorstelling in den Boogaard te moergestel met allemaal krasse senioren die met veel genoegen het publiek laten genieten met zang en toneel.

En het werd een spektakelstuk! De zaal in den Boogaard zat afgeladen vol met mensen uit de regio die van de voorstelling kwamen genieten. 

In de revue zijn 38 liedjes opgenomen, die vrijwel allemaal bekend zijn bij het publiek. een aantal nummers zijn afgedrukt in het programmaboekje en konden worden meegezongen. Het genre van de liedjes was zeer gevarieerd. Van rasechte meezingers tot opera. Vooral het Ave Maria bezorgde de gasten kippenvel.

De gasten vonden het erg mooi en hebben erg genoten van de revue. De gasten zongen mee als ze de tekst kenden. De hoofdrolspeelster heeft in het verleden op het Antonius Gasthuis gewerkt. Dit was voor Moergestelse mensen erg leuk om haar in actie te zien. 
 
 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk