Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Picknick op 'Den Heikant'

img20170823113044279hdrjpg

Dit jaar was een bijzonder jubileumjaar. Al 5 jaar op een rij mogen we de picknick houden bij de Familie Bierkens.

Dit jaar mochten we 46 gasten uitnodigen. De gasten werden door familieleden, of door de vrijwilligers of met de zonnebloemauto opgehaald.

Dit jaar een was een bijzonder jaar met een mooi jubileum. Al 5 jaar mogen we bij de familie Bierkens onze picknick organiseren.

We begonnen met een kopje koffie met een heelijke wafel met kersen. De rest van de dag werden we verwend met allelei gerechtjes van een heerlijk kopje soep, broodje hamburger tot een lekker ijsje.

Martin Mol gaf nog een mooie presentatie over vogels. In de middag konden de gasten sjoulen en een kop en schotel omtoveren tot een mooi bloemstukje.

We willen enkele mensen heel erg bedanken. Dit zijn de familie Bierkens van 'Den heikant', Carla Jansen van Florus en de mensen die ons de kop en schotels hebben geschonken. Mede namens hen is het weer een zeer geslaagde dag geworden!

 

 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk