Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner in huiselijke sfeer

Zonnebloem afdeling

Dit jaar organiseerde de onze afdeling op 19 december voor de 4de keer de zogenaamde huiskamer kerstdiners.

Vier vrijwilligers stellen hun huis gastvrij beschikbaar voor een intiem en feestelijk kerstdiner met gasten uit Moergestel. Omdat ze het klein houden kunnen ze slechts een beperkt aantal gasten per jaar ontvangen. Samen met andere vrijwilligers worden er diners samengesteld, menukaarten geschreven en de gasten persoon uitgenodigd. Op die dag wordt er door de vrijwilligers uitgebreid en vooral heel lekker gekookt. 

Tijdens het diner komt er een koortje die een aantal kersliederen komen zingen. Daarnaast komt er iemand een prachtig en soms komisch kerstverhaal vertellen. Kortom de huiskamer kersdiners van de zonnebloem Moergestel zijn dit jaar ook weer erg geslaagd. 

Een van de gasten schreef;

We werden verrast door de uitnodiging voor het kerstdiner. Het bleek een geweldige belevenis, een warm bad!

We werden door de vrijwilligers opgehaald en kregen een warm onthaal in het feestelijk ingericht huis van een van de vrijwilligers. Er waren veel gezellig gasten aanwezig en lieve vrijwilligers die erg zorgzaam en vriendelijk waren. Ze maakten het tot een waar feest voor ons. Ook het 5 gangen diner was een waar genoegen. Dit diner werd opgeluisterd met kerstzang tussen de gangen door. Vooral mijn man genoot enorm van de kerstzang. Tijdens het feestelijke diner genoten we niet alleen van de gerechten, maar ook van het gezellig samenzijn. Wat hebben we genoten! Het was in alle opzichten goed. Veel dank, aan de vrijwilligers van de zonnebloem Moergestel. Ook namens de gasten en in het bijzonder van mijn man en mij. Het heeft ons heel goed gedaan. 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk