Kerstdiner in huiselijke sfeer

Zonnebloem afdeling

Dit jaar organiseerde de onze afdeling op 19 december voor de 4de keer de zogenaamde huiskamer kerstdiners.

Vier vrijwilligers stellen hun huis gastvrij beschikbaar voor een intiem en feestelijk kerstdiner met gasten uit Moergestel. Omdat ze het klein houden kunnen ze slechts een beperkt aantal gasten per jaar ontvangen. Samen met andere vrijwilligers worden er diners samengesteld, menukaarten geschreven en de gasten persoon uitgenodigd. Op die dag wordt er door de vrijwilligers uitgebreid en vooral heel lekker gekookt. 

Tijdens het diner komt er een koortje die een aantal kersliederen komen zingen. Daarnaast komt er iemand een prachtig en soms komisch kerstverhaal vertellen. Kortom de huiskamer kersdiners van de zonnebloem Moergestel zijn dit jaar ook weer erg geslaagd. 

Een van de gasten schreef;

We werden verrast door de uitnodiging voor het kerstdiner. Het bleek een geweldige belevenis, een warm bad!

We werden door de vrijwilligers opgehaald en kregen een warm onthaal in het feestelijk ingericht huis van een van de vrijwilligers. Er waren veel gezellig gasten aanwezig en lieve vrijwilligers die erg zorgzaam en vriendelijk waren. Ze maakten het tot een waar feest voor ons. Ook het 5 gangen diner was een waar genoegen. Dit diner werd opgeluisterd met kerstzang tussen de gangen door. Vooral mijn man genoot enorm van de kerstzang. Tijdens het feestelijke diner genoten we niet alleen van de gerechten, maar ook van het gezellig samenzijn. Wat hebben we genoten! Het was in alle opzichten goed. Veel dank, aan de vrijwilligers van de zonnebloem Moergestel. Ook namens de gasten en in het bijzonder van mijn man en mij. Het heeft ons heel goed gedaan. 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk