Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zon in de Schoorsteen van de Zonnebloem een overweldigend succes.

20201129141651jpg

Dit jaar hebben we wéér een record verbroken. 94 pakjes zijn er gemaakt door inwoners van Moergestel en zelfs ook ver daarbuiten.

Facebook helpt ons heel goed om mensen te bereiken die een pakje willen maken voor een ander. De pakjes zijn zichtbaar liefdevol  gemaakt. Ze zagen er heel mooi uit. Mensen die van knutselen houden maakten er zelfs een echte surprise van. U mag er  verzekerd van zijn dat de pakjes heel goed terecht zijn gekomen. Bij mensen die een hart onder de riem hard nodig hebben om wat voor
reden dan ook. We krijgen dankbare en ontroerende reacties. Een  van de reacties was: “Krijg ik zomaar allemaal cadeautjes via de Zonnebloem. Ik werd er gewoon verlegen van...Ik dacht dat het alleen voor oudere mensen was deze actie.” Moergestel mag trots zijn dat we deze actie met elkaar kunnen verwezenlijken. Aandacht voor elkaar is zo belangrijk, en zeker dit jaar. Lieve mensen, heel hartelijk dank
en we hopen dat volgend jaar weer heel veel hulpsinterklazen ons helpen.

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk