Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zon in de schoorsteen 2013

zon-in-de-schoorsteen-2013jpg

Ook dit jaar hebben onze vrijwillgers weer een flink aantal mooie pakjes rond mogen brengen aan Moergestelnaren, die blij verrast waren. Hierbij heel mooi verslag van een de vrijwilligers.

Een vrolijk pakje gevuld met kleine attenties zoals speculaas, een amaryllis of zakdoeken voor een meneer, mevrouw of een echtpaar uit Moergestel. Bovenop het pakje is er een gedichtje bevestigd.

Namens de dorpsgenoten die een pakje mochten ontvangen, willen wij 34 dorpsgenoten hartelijk bedanken voor hun liefdevolle bijdrage aan onze jaarlijkse actie ‘De Zon in de Schoorsteen’.

Als medewerker van de Zonnebloem is het werkelijk een feestje om de prachtige pakjes te mogen bezorgen. Verraste gezichten staan in de deuropening en geven een hartelijk welkom. Het water voor een kop koffie of thee worden opgezet terwijl met enige bescheidenheid wordt gekeken naar het kleurrijke pakket op de keukentafel. En terwijl de pakjes voorzichtig worden uitgepakt en een kopje thee wordt ingeschonken, delen deze mooie dorpsgenoten hun verhaal.

Het afgelopen jaar is voor hen niet altijd vlekkeloos verlopen, soms met verdriet of zorgen over de gezondheid; maar de veerkracht en de dankbaarheid siert deze medemens. De Zonnebloem afdeling Moergestel wenst u allen een hele fijne decembermaand toe!

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk