Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstpakket voor al onze gasten

kerst-20223jpg

Ter gelegenheid van Kerstmis 2022 werd dit jaar door de Zonnebloem Moergestel besloten om al haar gasten te verrassen met een kerstpakketje.

Kerstmis 2022

Een kerstpakketje voor alle gasten van de Zonnebloem

 

Een werkgroepje werd gevormd en een van de vrijwilligers kwam met het idee om voor een warme plaid te gaan.

Met het oog op de komende winter en de alsmaar stijgende gasprijs leek dit een heel passend cadeau.

Daarbij als aanvulling een lekkere banketstaaf van Bakkerij van Hulten.

Dit alles om de gasten van de Zonnebloem een “warme Kerst” te bezorgen.

De pakketten werden ingepakt en voorzien van een prachtige, door Nicole van de Wiel handgemaakte kerstwens inclusief kerstengeltje.

Uiteindelijk zorgden de vele vrijwilligers er voor, dat de pakketten bij de gasten werden thuisbezorgd.

Een warme groet van de werkgroep,

Arna, Heidi, Rian, Riet en Jeanne

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk