Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersdag

Zonnebloem afdeling

Jaarlijkse vrijwilligersdag met een fietstocht en een activiteit.

Dit jaar zijn we op de fiets vanuit dorpsplein vertrokken op de fiets. Onderweg zijn we ergens gestopt en genoten van een lekker koffie of thee met een heerlijk gebakje. Daarna onze weg weer verder vervolgd op de fiets. We hadden onze eigen lunch meegenomen en hebben die op een bankje opgepeuzeld.

In de middag zijn we op bezoek geweest bij echtpaar van Riel in Heukelom. Marcel en Angele van Riel wonen in Heukelom, in een wel heel bijzondere woning: Monument van Riel gedoopt. Propvol met allerlei curiosa en schitterend verbouwd zodat alle verzamelde spullen mooi tot hun recht komen. Kijk en kom ogen en oren te kort bij dit bijzondere echtpaar en hun prachtige woning. We werden verwelkomt met een heerlijk kopje koffie of thee met eigen gemaakte appeltaart. De rondleiding heeft zeker wel 2 uur geduurd.

Na deze geweldige ervaring zijn we verder gefietst naar cafe Mie Pieterse in Heukelom. Een aantal vrijwilligers die overdag niet hadden meegefietst schoven aan de tafel om de rest te vergezellen. Daar genoten van een heerlijk diner. Deze dag afgesloten met een heerlijk borreltje en geprootst op een nieuw mooi jaar voor de zonnebloem met veel leuke activiteiten voor onze gasten!

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk