Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Treintjesdag geslaagd!

Zonnebloem afdeling

Woensdag 7 juni heeft de zonebloem afdeling Moergestel voor de derde keer de zogenaamde 'treintjesdag' georganiseerd!

Zo'n 45 gasten en 17 vrijwilligers kwamen in de versierde kantine van voetbalclub Audacia bijeen voor een gezellige dag. We begonnen met koffie en iets lekkers. Tijdens het buurten werd er gekaart en er werden andere spelletjes gedaan. De lunch bestond uit: frites, een fricandel-speciaal, broodje kroket of knakworst. Vooral de kroketten vielen erg in de smaak!

De vrijwilligers werden voor het bakwerk en het serveren bijgestaan door Renske, Jeske en Inge, leden van het dames-team van Audacia. Super om zulke jonge enthousiaste meiden erbij te hebben!

Na de lunch stond het 'treintje' de Parel-Express klaar voor de rondrit door de mooie omgeving van Moergestel. De deelnemers hebben genoten, ondanks dat het af en toe stevig regende.

Na de rondrit stond de 'troubadour van moergestel' Cees van Dijk klaar voor zijn optreden. Met zijn gitaarspel, liedjes, grappen en gedichten heeft hij de gasten prima vermaakt!

Met een drankje en een ijsje werd de zeer geslaagde dag afgesloten. Een dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

 

 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk