Treintjesdag geslaagd!

Zonnebloem afdeling

Woensdag 7 juni heeft de zonebloem afdeling Moergestel voor de derde keer de zogenaamde 'treintjesdag' georganiseerd!

Zo'n 45 gasten en 17 vrijwilligers kwamen in de versierde kantine van voetbalclub Audacia bijeen voor een gezellige dag. We begonnen met koffie en iets lekkers. Tijdens het buurten werd er gekaart en er werden andere spelletjes gedaan. De lunch bestond uit: frites, een fricandel-speciaal, broodje kroket of knakworst. Vooral de kroketten vielen erg in de smaak!

De vrijwilligers werden voor het bakwerk en het serveren bijgestaan door Renske, Jeske en Inge, leden van het dames-team van Audacia. Super om zulke jonge enthousiaste meiden erbij te hebben!

Na de lunch stond het 'treintje' de Parel-Express klaar voor de rondrit door de mooie omgeving van Moergestel. De deelnemers hebben genoten, ondanks dat het af en toe stevig regende.

Na de rondrit stond de 'troubadour van moergestel' Cees van Dijk klaar voor zijn optreden. Met zijn gitaarspel, liedjes, grappen en gedichten heeft hij de gasten prima vermaakt!

Met een drankje en een ijsje werd de zeer geslaagde dag afgesloten. Een dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

 

 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk