Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarlijkse picknick bij de familie Bierkens

4f3f2c61-5723-4c5e-af52-34ffc4a44feejpeg

Ook dit jaar (al voor de 6de keer) waren we met de gasten van de Zonnebloem weer van harte welkom bij Bed and Breakfast den Heijkant voor onze jaarlijkse picknick.


We begonnen de dag, zoals gebruikelijk, met een heerlijk kopje koffie met gebak.
Daarna een interessante presentatie verzorgt door dhr Co Rijnen over de dieren van het bos, zoals diverse roofvogels, de vos en steenmarter. Dhr Rijnen had verschillende van deze dieren meegebracht zodat we daarvan een goed beeld kregen.

De inwendige mens werd uitstekend verzorgd door middel van een lekker soepje, gevolgd door verschillende heerlijke hapjes.
In de middag werd er geknutseld. Dienblaadjes werden vrolijk beplakt, of er werd een lijstje gemaakt om diverse fotootjes in te hangen.
Ook was het mogelijk om te sjoelen of gewoon gezellig met elkaar te kletsen.
Om ongeveer half 4 eindigden we de dag met een zeer welgemeend dank je wel aan onze gastheer en gastvrouw Kees en Tonnie Bierkens.
Uiteraard ook dank aan alle Zonnebloem vrijwilligers!

Er waren 43 gasten aanwezig op deze mooie, zonnige dag.

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk