Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zon in de schoorsteen 2017

Zonnebloem afdeling

De Sinterklaasactie van de Zonnebloem, Zon in de Schoorsteen, is een heel groot succes geworden. Dit jaar hebben onze zonnebloempieten bijna 40 dorpsgenoten blij kunnen maken met een prachtig pakket

Jaarlijks organiseert de zonnebloem Moergestel de actie; 'zon in de schoorsteen'. Hierbij word een zieke, eenzame, of anderszins gehandicapte dorpsgenoot, zowel ouderen, als kinderen en jongeren verrast met sinterklaas.

De oproep via Facebook om mee te doen, zorgde met name voor níeuwe aanmeldingen. Uiteindelijk hebben we 37 inwoners van Moergestel kunnen verrassen en hen het gevoel kunnen geven dat ze niet vergeten worden. Dat ze er, ondanks hun eenzaamheid, ziekte, verdriet, problemen of handicap, bij horen en dat men met hen meeleeft. De reacties van de ontvangers zijn dankbaar, verrast en emotioneel.

Lieve mensen, heel hartelijk dank dat u een pakje hebt willen maken en wij hopen dat we volgend jaar weer op u mogen rekenen. 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk