Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligers-uitje van Zonnebloem Moergestel

29061806950598052708135716082357391564342410n-1jpg

Op woensdag 22 juni 2022 hadden we ons jaarlijks vrijwilligers-uitje.

We vertrokken om 13 uur vanaf het St. Jansplein op een zon-overgoten
Zomerdag met 12 vrijwilligers voor een mooie fietstocht richting Esbeek.
Onderweg hadden we in Middelbeers een stop met koffie en zelfgebakken cake.
 
In Esbeek werden we in cafe Schuttershof, hartelijk ontvangen door een vrijwilliger van de Andreas Schotel stichting, die een mooie en interessante presentatie gaf over het leven en werken van de kunstenaar. Hierna liepen we met een aantal vrijwilligers de korte kunst-wandelroute door en rond Esbeek. De anderen blijven lekker op het terras zitten.
 
Na weer een mooie fietsroute, waren we rond 18 uur bij EPI in Moergestel, waar we nog een lekkere maaltijd kregen.
Het was een heerlijke dag🤩

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk