Onze jaarlijkse picknick op Den Heikant

692535391337745699707849593617875340623872njpg

Voor de 7de keer alweer waren wij, de Zonnebloem en 40 van onze gasten, weer van harte welkom bij B&B den Heijkant , Moergestel.

Ook dit keer werkte het weer fantastisch mee en konden we, zittend op het gezellige terras, genieten van het zonnetje en van de mooie omgeving. We begonnen de dag, zoals gewoonlijk, met een kopje koffie en wat lekkers.


Daarna volgde een interessante presentatie over bijen door een van onze vrijwilligers, Leo Boogaers . Leo is imker en wist ons veel te vertellen , ondersteund door een mooi filmpje, over dit nijvere volkje.


Ook de lunch is uiteraard vast onderdeel van deze dag. Er was heerlijke soep, een lekkere gevarieerde broodmaaltijd en een ijsje (van het ijsboerinneke) met vers fruit na.


De rest van de middag werd ingevuld met gezellig kletsen en de liefhebbers konden mee om een kijkje te gaan nemen bij de bijenkasten van Leo, die op het terrein van den Heijkant staan.

Om half 4 sloten we de middag af met een bedankje aan onze gastvrouw Tonny en gastheren Cees en Grard Bierkens, die nog een leuke verrassing hadden voor alle gasten EN vrijwilligers van de Zonnebloem.
Er was voor iedereen een afwas borsteltje met de tekst “de Zonnebloem & den Heijkant vonden dat de dag helemaal af-was”

Een mooi en zeer gewaardeerd gebaar!

 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk