Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner ‘onder de kerstboom’

a51b26a5-8dbc-441e-bf41-76f2e1992444jpeg

Al weer voor het vijfde jaar organiseren we als vrijwilligers het kerstdiner voor een aantal van onze gasten. Dit jaar op vier verschillende adressen in Moergestel bij vrijwilligers thuis.

Voorbereiden, menukaarten maken, kerstboom versieren, boodschappen doen, tafel mooi dekken, nette kleding aan, welkomstdrankje, welkomstwoord aan de gasten en medevrijwilligers, koken enne natuurlijk genieten van dit alles...

Dit hoort allemaal bij het kerstdiner van de zonnebloem. Tijdens het diner werden de gasten nog verrast met een mooi verhaal en prachtige kerstliederen door een koor die dit belangeloos voor de zonnebloem willen doen.

Dit jaar werden we op verschillende manieren gesponsord. Hiervoor willen we Slagerij Ketelaars, ’t Ijsboerinneke, het koor wat al jaren komt zingen en Corrie Laurensen die dit jaar een mooi verhaal had over engelen. Heel hartelijk bedankt voor hun bijdrage, echt top!

Hieronder enkele ervaringen van onze vrijwilligers;

  • Wat zag het er allemaal geweldig uit en wat was het lekker. Het was een sterrenrestaurant waardig! De bijdragen van de Kerstvertelling over de Engelen en het super optreden van het zangkoor verhoogden de Kerstsfeer nog meer. Onze gasten hebben enorm genoten. Om half tien ging iedereen dan ook zeer voldaan huiswaarts. 
  • Evenals voorgaande jaren is het kerstdiner een prachtig succes geweest. Mooie gevarieerde gerechten klaargemaakt . De gasten waren erg blij en dankbaar . Zowel de gasten als de vrijwilligers hebben genoten van het heerlijke eten, het kerstverhaal en natuurlijk de liederen van het koor, die uit volle borst werden meegezongen. De gasten hebben ons aan het einde van de avond uitgebreid bedankt voor de geweldige avond.
  • We hebben een hele leuke en fijne avond gehad. Het was heel gezellig, niet in de laatste plaats doordat de kinderen van de gastvrouw en –heer ook geholpen hebben. Daarna hebben we inclusief de kinderen genoten van het diner. De gasten en wij hebben het heel gezellig gehad.
  • Het was weer superleuk! Iedereen heeft weer genoten van de spijs, drank, vertelster en het koor.

Met hele ,warme, gezellige en lekkere kerstdiners met vrolijke gasten hebben we  (bijna ) een prachtig Zonnebloem jaar afgerond.  Wij, vrijwilligers van de zonnebloem Moergestel willen dan ook iedereen bedanken voor hun inzet (in welke vorm ook) voor onze gasten.

DANK JULLIE WEL!!!

 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk