Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar de bios

42216305-82e1-4507-b7eb-d193345ae235jpeg

Op woensdag 3 oktober zijn we met 8 gasten en 4 vrijwilligers naar de film "Bankier van het Verzet" geweest in de Kinepolis in Breda.

Deze film werd aangeboden door de landelijke Zonnebloem i.v.m. een startende samenwerking met Kinepolis Bioscopen.
Met 3 auto's reden we naar Breda waar we dichtbij konden parkeren. We werden ontvangen met koffie/thee en lekkere cake.
 
Omdat we redelijk vroeg waren konden we een zitplekje voor iedereen bemachtigen in de immens grote hal. De meeste gasten waren nog nooit in zo'n grote, laat staan zo'n moderne bioscoop geweest.
 
De zaal had een mega-scherm en was zo breed als 3 rijtjeshuizen naast elkaar! We werden geholpen door medewerkers waar nodig en iedereen vond een mooi plekje. Uiteraard met koek en sopie :-)
 
De film was zéér indrukwekkend; spanning bouwde op naar een, ook wel verwacht, triest einde. Het was ook een hele mooie film waarvan onze gasten hebben genoten (we waren met ruim 200 mensen in de zaal). Voor enkelen was het geluid wel erg hard maar een van hen loste het op door haar gehoorapparaten uit te doen. Slim, de film was namelijk ook ondertiteld.
 
We hebben nog even nagepraat met een kop koffie/thee en gingen naar huis. Het was een fijne middag met veel indrukken! We hebben de organisatie nog bedankt!

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk