Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Reuselhoeve

reuselhoevejpg

Op dinsdag 9 april hebben we met een 12-tal gasten van de Zonnebloem een uitstapje gemaakt naar de Reuselhoeve te Moergestel.

 
Per auto zijn we vertrokken naar de voormalige kanoboerderij aan de Heizenschedijk 1.
We werden om 10.15 uur ontvangen met koffie en een lekker stukje appelgebak, in de sinds vorig jaar gereedgekomen nieuwbouw van de prachtige Vlaamse schuur. De eigenaar Guus Mulders gaf door middel van dia’s een uitleg over de geschiedenis en het tot stand
komen van deze nieuwbouw.
 
Daarna was er tijd, indien gewenst, voor het spelen van een 4-tal oud Hollandse spelletjes, welke waren klaargezet in een ander gedeelte van de zaal. Dit gaf even de ruimte om uit de stoel te komen, wat te lopen en voor degene die de trap op konden, ook de bovenverdieping te bekijken waar een kleine bierbrouwerij stond opgesteld.
 
Tegen de klok van 1 uur, werd de tafel gedekt voor de lunch en konden we genieten van een lekker kopje soep, belegde broodjes geserveerd met koffie, thee, jus d’orange en/of melk. Er werd volop gepraat, en oude herinneringen opgehaald. Kortom er werd genoten! Tegen half 3 besloten we om weer huiswaarts te keren. ’t Was goed zo.

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk