Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem van Moergestel uitvaren...

2287f388-9ef0-4c96-aebf-fa524bcc41adjpeg

Woensdag 12 juni is de Zonnebloem van Moergestel met 25 personen wezen varen.

's Morgens om 9.00 uur werd er verzamelt op het St.Jansplein waarna we in auto's vertrokken richting Drimmelen. Rond 10.00 uur konden we inschepen op de Zilvermeeuw. Het regende pijpestelen maar dat kon de pret niet drukken.

Onder het genot van een kopje koffie met gebak voeren we door de mooie Biesbosch met zijn rietkragen, waterbekkens, pontjes  etc., via het Hollandsdiep  onder de Moerdijkbruggen door waar je altijd overheen rijdt, bijzonder toch! We gingen langs het mooie Dordrecht met zijn hele oude kerktoren, langs allerlei scheepwerven en aanverwante bedrijven terwijl we ondertussen we een drankje en een hele  goed verzorgde lunch kregen.

Via de sluizen van Werkendam kwamen we weer in de Biesbosch waar we om 16.00 uur in Drimmelen  aan land gingen. Gelukkig was het opgehouden met regenen en konden we droog naar de auto's.

Rond  vijf uur waren we terug in Moergestel. We kunnen terug op een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk