Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Duofietsdag 2019

7015468922937941274147135169461803272372224njpgjpg

Woensdag 11 september gingen we  met 6 gasten en 10 vrijwilligers met de duo fietsen van Stichting Rick een tocht fietsen van 35 km.

Om 10.15 uur gingen we van start aan onze tocht. De regen kon de pret niet drukken; vol goede moed en zin gingen we op pad richting Haaren. De koffie en thee dronken we in de bossen op een parkeerplaats die door Leen, Riet, Patricia, en Caroline met het busje, parasol, bloemen was veranderd in een prachtige plek.

 Na de koffie en wat lekkers gingen we weer op de fiets door buurtschap De Roond bij Boxtel richting de Kampina.

Voor de lunch gingen we naar het nieuwe clubhuis van Gilde Sint Catharina, waar weer alles perfect verzorgd was door de Dames.

 Onze jarige Caroline werd verrast tijdens de lunch door vriend Edu, hun kleine schatje Federique en haar ouders Annie en Wim.

Om 15.00 uur gingen we op pad richting Mie Pieters. Het was te fris voor een ijsje dus het werd een drankje.

 De tweede groep fietsers was wat later, een van de fietsen kreeg een klapband die heel snel gemaakt werd door Wil van Stichting Rick. Voor het laatste stukje fietsen kwamen de poncho’s goed van pas, een van onze gasten maakte de opmerking: ‘het is lang geleden dat mijn broek nat geworden is door de regen’.

 Bij het startpunt aangekomen brachten Petra en Riet onze gasten weer naar huis. Het was een geweldige fijne dag mede namens onze gasten en vrijwilligers.

 

Met heel veel dank aan Gilde Catharina en de extra vrijwilligers, Karen, Monique, Jan en Jan.

 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk