Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het Moergestelse Zonnebloem Lentefeest

20220330105818jpg

Eindelijk mochten we na 2 saaie Corona jaren weer echt samen komen. Dat was natuurlijk reden voor een feestje, vond ook de Zonnebloem Moergestel.

De Zonnebloem vrijwilligers staken de koppen bij elkaar en bedachten een mooie en gezellige opzet. Den Boogaard werd afgehuurd, bij de plaatselijke  bakker werden heerlijke taartjes besteld en er werd een leuk en gezellig programma bedacht.

Dat onze gasten ook zin hadden om elkaar weer te ontmoeten, blijkt wel uit de grote opkomst. Maar liefst 78 gasten melden zich aan voor dit Lente Feest in den Boogaard.

Na een ontvangst met koffie en gebak en een openingswoordje van de voorzitter werd er heel druk gekletst. Men had elkaar gemist ; er moest echt bijgepraat worden! Ondertussen werden er foto’s van 30 jaar Zonnebloem Moergestel op een groot scherm gepresenteerd, wat ook weer aan leiding was tot meer gespreksstof.

Tussendoor was er nog een loterij, waarbij de gelukkigen verrast werden met Moergestelse cadeaubonnen. Maar de Zonnebloem zou de Zonnebloem niet zijn als ze niet  voor alle gasten een verrassing hadden. Dus ging iedereen met een klein cadeautje naar huis.

Na een heerlijke, uitgebreide lunch, waarbij het “Broodje Kroket “vooral goed in de smaak viel, was er tijd voor amusement. Erik Potters trad op met zijn orgeltje, zijn leuke liedjes en grappige verhalen. Er werd aandachtig geluisterd en meegezongen

Na nog een drankje en wat napraten werd het tijd om naar huis te gaan. Vrijwilligers brachten gasten naar huis en ook het busje van Park Stanislaus verleende diensten waarmee we heel blij waren.

We kijken terug op een mooi lentefeest. Een Lentefeest, dat hopelijk een nieuw begin is van een jaar vol  mooie - grote en kleine -activiteiten voor onze Moergestelse Zonnebloem gasten, door onze enthousiaste vrijwilligers.

 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk