Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museum de dorpsdokter

a85658ce-c2f2-4750-b0d6-bb26cbf75a2djpeg

Donderdag 17 november zijn we met een kleine tiental deelnemers naar het Doktersmuseum geweest in Hilvarenbeek.

Sommige gasten waren er al ooit geweest, maar dit was voor de verbouwing in 2009. Na een flinke verbouwing kwam er meer ruimte voor andere takken van de zorgverlening zoals de tandarts, de wijkverpleegkundige, apotheker, drogist en de fysiotherapeut; primair echter staat de dorpsdokter centraal.

We werden verwelkomd met een lekker kopje koffie of thee met een lekkere bonbon. We moesten even doordrinken, want de vrijwilliger stond op ons te wachten en was bang dat hij niet alles kon vertellen in de voor ons gereserveerde tijd.

Allerlei verhalen van beroemde, maar ook beruchte dokters van vroeger werden verteld. Bij elk verhaal werd een instrument getoond en uitleg over gegeven. Het was een hele educatieve presentatie door de vrijwilliger van het museum. Daarna konden we nog even rondkijken n het museum.

Als afsluiting zijn we bij een van de vrijwilligers gaan lunchen. Er werd genoten van een kop soep, pasteitje, broodje en krentenbrood.

De gasten hadden weer heerlijk bij kunnen kletsen en hadden het erg naar hun zin gehad.

 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk