zon in de schoorsteen

dscn0567-2jpg

Vanavond sinterklaasavond. Wat een happening weer dit jaar!

Dit jaar hebben we wéér een record verbroken met onze actie zon in de schoorsteen. 77 Pakjes zijn er gemaakt door inwoners van Moergestel en zelfs ook ver daarbuiten. Facebook helpt ons heel goed om mensen te bereiken. De pakjes zijn zichtbaar liefdevol gemaakt. Ze zagen er heel mooi uit. Mensen die van knutselen houden maakten er zelfs een echte surprise van.

Een juffrouw uit Tilburg heeft met haar leerlingen van 6 jaar een heel groot aantal “opvrolijkvogeltjes” gemaakt van klei. Die zijn tegelijk met de pakjes aangeboden. Zo’n initiatief is hartverwarmend. Je mag er verzekerd van zijn dat de pakjes heel goed terecht zijn gekomen. Bij mensen die een hart onder de riem hard nodig hebben om wat voor reden dan ook.

We krijgen dankbare en ontroerde reacties. Een ervan was de volgende: “Ik ben niet bekend met de Zonnebloem. Ik weet wel dat ze elk jaar met Sinterklaas pakketjes maken voor mensen in ons dorp. Ondanks dat ik wist van deze leuke actie in ons dorp was ik enorm verrast dat iemand vond dat ik een pakketje verdiende. Het is ontzettend leuk dat mensen in ons dorp dit voor elkaar doen. En ik vind het ook ontzettend lief dat iemand dit voor mij gemaakt heeft. Wie je ook bent, hartstikke bedankt.” Dit bericht zegt voldoende.

Moergestel mag trots zijn dat we deze actie met elkaar kunnen verwezenlijken. Aandacht voor elkaar is zo belangrijk.

 

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk