Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zon in de Schoorsteen van de Zonnebloem een heel groot succes!

sinterklaasfoto-2018-1jpg

Dit jaar was er een record aantal inwoners van Moergestel en zelfs daar buiten, die hebben mee gedaan aan onze actie.

Zon in de Schoorsteen van de Zonnebloem een heel groot succes!

Op vrijdag 30 november stond in het Brabants Dagblad een artikel met als titel:” Zon in de Schoorsteen voelt als een feestje” . Dat was werkelijk zo.

De dagen voor 5 december zijn er door vrijwilligers van de Zonnebloem maar liefst 68 mooie pakjes, die liefdevol gemaakt zijn, bezorgd bij onze dorpsgenoten. Mensen die ziek zijn, verdrietig of eenzaam. Mensen die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken om wat voor reden dan ook. De ontvangers waren blij verrast, dankbaar en ontroerd.

Moergestel mag er trots op zijn dat we zo’n actie in ons dorp kunnen verwezenlijken. Er is daadwerkelijk aandacht voor elkaar.

Lieve mensen, heel hartelijk dank dat u een pakje wilde maken en we
hopen volgend jaar weer op u te mogen rekenen.

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk