Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bedrijfsuitje naar de Efteling

efteling-06-09-2017jpg

Tijdens het bedrijfsuitje van Maassen & Partners nodigden de medewerkers van dit bedrijf 6 van onze gasten uit om met hen de Efteling te bezoeken.

Vanuit het initiatief “het andere bedrijfs -uitje “ enkele vrijwilligers met 6 gasten mee geweest naar de Efteling. Een verslag van een van onze vrijwilligers.

Om 12 uur hebben we de gasten opgehaald en bij de Efteling stonden de medewerkers van Maassen en partners ons al op te wachten met de rolstoelen !

Eerst hebben we wat gegeten en gedronken in een restaurantje. Dit nam wat tijd in beslag, omdat het wat onhandig was met 6 rolstoelen en 8 begeleiders (tip: eet een broodje onderweg als het park bezichtigd wordt).

Even dreigde de regen de pret te temperen, maar snel kwam het zonnetje en iedereen genoot van het bekijken van de attracties en het schitterend aangelegde park.

We zijn ook met allemaal in het Carnaval Festival geweest, waar we natuurlijk meegezongen hebben!

Veel te vlug was de tijd om en kwam men de rolstoelen weer halen.

Iedereen kreeg als verrassing nog heerlijke koekjes van bakker de Groot uit den Bosch mee !

Wij hebben genoten van de gasten en de zeer vriendelijke, attente medewerkers en hun omgang met de gasten.

Dank je wel medewerkers van Maassen & Partners!

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk