Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid van onze vrijwilliger Lies

2ef9aac1-27c6-410e-9c17-7142e04e6059jpeg

Lies heeft aangegeven te willen stoppen als vrijwilligster van de Zonnebloem Moergestel. Een besluit dat wij betreuren maar natuurlijk ook begrijpen.

Volgend jaar zou Lies 30 jaar bij onze organisatie zijn …wat ’n geweldige mijlpaal, op dit moment slechts geëvenaard door Petra en haar zus Det !

In die periode heeft Lies zich op allerlei manieren ingezet voor de gasten van de zonnebloem. Heel actief bij de diverse activiteiten, altijd bereid om te helpen of mee te organiseren (picknick, duo-fietsen etc)  maar ook de hele afhandeling van de loterij was bij haar in goede handen. Ook is zij verschillende keren mee geweest met de door de regio georganiseerde vakanties.

Daarnaast is zij jaren ook bestuurslid activiteiten geweest en heeft vele, vele, taarten gebakken  en lekkere hapjes gemaakt voor diverse activiteiten of vrijwilligers vergaderingen.

Ook heeft Lies diverse keren gekookt voor de jaarlijkse kerstdiners bij vrijwilligers thuis. Daarbij draait Lies haar hand niet om, om voor 20 + gasten te koken.

Kortom, lieve Lies, we gaan je missen , maar je hebt meer dan genoeg voor de Zonnebloem en zijn gasten gedaan dus wij wensen jou heel veel geluk met alles wat je nog gaat ondernemen.

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk