Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst 15 januari 2013

Wij, de afdeling Moergestel hebben op 15 januari een nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd. Wij hadden daarvoor 80 gasten uitgenodigd, daarvan zijn er uiteindelijk 73 geweest.

Ook hadden we oud vrijwilligers uitgenodigd daar hebben er 5 gehoor aangegeven. Daarbij 16 vrijwilligers, wat het totaal op 94 personen bracht.

Om 11.00 uur werden we ontvangen in Den Boogaard, alwaar de koffie klaar stond met en plak cake. De gasten en vrijwilligers hebben lekker zitten praten met elkaar, daarbij werd ook gevraagd wat de gasten voor wensen hadden aangaande uitjes die ze graag wilden. Daaruit kwamen toch wel verrassende dingen. Muziek scoorde heel hoog. Zo wilde verschillende gasten concerten bezoeken, zowel klassiek als jazz.

Ook museumbezoek of een spelletjesmiddag stonden hoog op het lijstje. Om 12.30 stond de lunch klaar. Die bestond uit erwtensoep, daarna kwamen er 2 verschillende stamppotjes op tafel, en daarna als toetje diverse zoete broodjes. Onze gasten hebben dat zich goed laten smaken.

Daarna werden we vermaakt door een artiest die alles wist te vertellen over de thuisslacht en aanverwant in vroeger jaren. Daarmee hebben we ons kostelijk vermaakt. Omstreeks 16.00 uur kwam er een einde aan deze dag, en iedereen weer huiswaarts keerde. Dit was een leuke dag waar we met voldoening op kunnen terugkijken.

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk