Onze jubilarissen

img0657jpeg

Afgelopen jaren hebben we door de Corona geen aandacht kunnen besteden aan onze jubilarissen. Dit jaar hebben we dit tijdens de jaarvergadering goed gemaakt.

Agnes van Grinsven is 10 jaar vrijwilligster en houdt zich bezig met de regionale vakantie en de website en facebook van de afdeling, https://www.zonnebloem.nl/moergestel
 
Sya Linssen is inmiddels 20 jaar verbonden aan onze afdeling. Sya is begonnen met bezoekwerk en is daarna 10 jaar voorzitter geweest. Nu is ze sinds een paar jaar algemeen vrijwilligster.
 
Als laatst maar zeker niet het minste is Det Boogaers die al 30 jaar!! vrijwilligster is. Ze is op dit moment bestuurslid activiteiten. Een rots in de branding voor onze afdeling.
Alle drie de dames kregen een mooie toespraak met een prachtige bos bloemen als blijk van waardering. Dames bedankt voor jullie jaren inzet.
 
Daarnaast hebben met spijt afscheid genomen van Patricia Mols. Haar vele jaren als onder andere secretaris van onze afdeling waren zeer gewaardeerd.

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk