Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

25- jarig jubileum de zonnebloem, afdeling Moergestel

dscf3889jpg

Op 15 oktober 2015 vierden we het 25- jarig jubileum van onze afdeling. De ruim 120 gasten werden via de rode loper, onder een boog van zonnebloemen door, ontvangen.

Sya onze voorzitter, heette iedereen van harte welkom in de warm aangeklede zaal Den Boogaard. Er is volop tijd geweest om rustig met elkaar te praten. Niet alleen de gasten, maar ook de vrijwilligers werden deze keer in het zonnetje gezet en werden dankbaar verrast met een leuke attentie van streekproducten, gemaakt door 2 vrijwilligers.

Daar bleef het echter niet bij. Maar liefst 4 jubilarissen werden provinciaal/regionaal gehuldigd voor de 25 jaren actief vrijwilliger zijn. Dit waren Det Boogaers, Joke van Beers, Petra Verheijen en Annie van den Hout.  Als ook 2 jubilarissen voor  10 jaar vrijwillige activiteiten, Riet Janssen en Lies Janssen. Van harte gefeliciteerd; de gepinde speldjes sierden de jubilarissen en de mooie bossen bloemen zijn dik verdiend!

Na het meer officiële gedeelte was er tijd voor vermaak. Een (tafel)goochelaar liet iedereen verbazen; werkelijk onvoorstelbaar knap. De gasten genoten van het geheel en sloten de middag af onder het genot van de nodige hapjes en drankjes. Later op de dag werd de gehouden receptie goed bezocht door afgevaardigden van andere verenigingen; de gemeente en organisaties in een ontspannen sfeer. Het was een geweldig fijn jubileum; met dank aan de werkgroep.

Vele dragen de zonnebloem een warm hart toe. Dat is gebleken uit de manier waarop mensen uit het dorp dit jubileum vorm geven. We noemen geen namen om te voorkomen dat we iemand vergeten te vermelden. Heel hartelijk dank voor de hulp in welke vorm dan ook!

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk