Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Durf te zorgen

VHVO is een vereniging voor organisaties in de gemeente Oisterwijk die zich bezig houden met vrijwilligerswerk op het gebied van zorg en welzijn. 

Wij brengen de vraag van de VHVO onder uw aandacht; 

 

Wij willen meer…

Omdat u met de mensen in contact komt, vraag ik uw hulp. 

Durf te Zorgen Oisterwijk stimuleert de informele zorgverlening en burenhulp binnen de gemeente Oisterwijk, door middel van sociaal-maatschappelijke berichten over mooie voorbeelden in de lokale media.

Daarmee willen we uitstralen dat we voor elkaar mogen zorgen. Veilig, prettig, zorgzaam en leefbaar samenleven. 

Zo eenvoudig, en tegelijk zo nuttig, bijvoorbeeld deze:  https://www.oisterwijknieuws.nl/2020/01/pannetje-pompoensoep/

 

Iets moois meegemaakt? Durft er iemand voor u te zorgen, of heeft u zelf iets gedaan waar u een goed gevoel van kreeg? 

Weet, hoort of ziet u iets wat als voorbeeld kan dienen, wat anderen kan motiveren en stimuleren? 

Denk ook eens aan wat uw vrijwilligers bereiken, toon hun resultaat!

Het hoeft geen uitgebreid verhaal te zijn, vaak is een foto met korte uitleg voldoende.  

 

Vragen, hulp nodig, idee, informatie…  Mail naar dtz@oisterwijknieuws.nl onder vermelding van Durf te Zorgen

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Peter Vrijhoeven

06-51530853
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk