Donatie opzeggen Zonnebloem

Donatie opzeggen of aanpassen

Hartelijk dank voor uw steun

U bezorgde anderen een gelukkig moment.
Heel hartelijk dank voor uw steun. Mede dankzij uw hulp hebben vele mensen met een lichamelijke beperking genoten van ons bezoekwerk, activiteiten en vakanties. Mooie momenten die niet mogelijk waren geweest zonder u als donateur.

Wist u dat u uw donatiebedrag ook kunt verlagen?

Bedankt voor uw steun! Wist u dat u uw donatiebedrag ook kunt verlagen? Hiermee geeft u mensen met een lichamelijke beperking een mooie belevenis! Om uw donatiebedrag aan te passen, belt u naar 076 - 564 64 64 of vult u het contactformulier in.

Eindelijk weer een week samen zijn op MPS de Zonnebloem

Vlak voor zijn gouden bruiloft krijgt Piet een herseninfarct en kan hij niet meer bij zijn Nel wonen. Vier jaar later zijn ze voor het eerst weer een hele week samen, tijdens een vaarreis met MPS de Zonnebloem. "Dag en nacht bij elkaar. Ik had het voor geen goud willen missen.”

Het verhaal van Nel en Piet
'Als ik het zwaar heb, luistert er altijd een vrijwilliger naar me' 

Dankzij de Zonnebloem kon Sef na twintig jaar eindelijk weer 'zijn' VVV Venlo bezoeken. "Op de momenten dat ik het zwaar heb, is er altijd een vrijwilliger bereid om naar me te luisteren of om er even samen op uit te trekken. Het is fijn om te weten dat er mensen écht dicht bij me zijn."

Het verhaal van Sef
Donatie stopzetten Opzeggen bij overlijden

Bij een overlijden zijn er verschillende opties. U kunt de donatie uiteraard stopzetten. Maar het is ook mogelijk de gift van een dierbare over te nemen. Ook kunt u een donatiebox aanvragen waarmee u op een eenvoudige manier geld kunt inzamelen voor de Zonnebloem.

Veelgestelde vragen over doneren

Heeft u vragen over doneren aan de Zonnebloem? Lees dan de meest gestelde vragen met de antwoorden over dit onderwerp.