Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan tuincentrum

19 november zijn we met 16 gasten van de Zonnebloem en 5 vrijwilligers naar TuinWereld in Wijchen geweest.
Na aankomst hebben we een rondje door de winkel gelopen. Op de afdeling Kerst keek je je ogen uit, wat een assortiment!: verlichting, kaarsen, ballen, enz. en heel veel materiaal om kerststukjes te maken. De vele versierde kerstbomen en het wintertafereel waren ook een schitterend gezicht.
 We werden in de koffie hoek verwelkomd door de gastheer, met een kopje koffie / thee en een heerlijk stukje cakegebak. Daar hebben we nog gezellig nagepraat. Daarna zijn we richting kassa gegaan om aan te sluiten in een flinke rij om de spullen af te rekenen, die we hadden ingeslagen om ons eigen huis ook in Kerstsfeer brengen. Het was een fijne en ontspannende middag voor de gasten maar ook voor ons, als vrijwilliger. Na elkaar fijne kerstdagen toegewenst te hebben, zijn we rond de klok van 16.00 uur huiswaarts gegaan. Het was een leuke activiteit, iedereen had ervan genoten en het was voor herhaling vatbaar volgens vele gasten.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals