Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

21 augustus 2020

De Zonnebloem Ravenstein en omstreken ging de fiets op!

4 juli 2020

17 kleinkinderen van onze vrijwilligers hebben 100 kleurplaten/tekeningen gemaakt voor onze gasten.

31 januari 2020

Vrijdag 31 januari was het weer tijd voor een Nieuwjaarsbijeenkomst. Deze keer in Onder d’n Plag in Demen met een optreden van MarieChristien, zangers en theatermaker.

13 november 2019

Een gast verteld over het winkelen in Wijchen.

28 september 2019

De spiertjes zijn weer los gemaakt, tijdens de Zonnebloem beweegt. Dit jaar werd het programma wat aangepast. Vanwege het weer hebben we binnen gesport.

8 september 2019

Het was een frisse maar zonnige ochtend toen de kerkdeuren van de H. Antonius Abt kerk in Overlangel rond de klok van 10.00 uur opengingen.

1 september 2019

Een jaarlijkse vlooienmarkt langs de stadsgrachten van Ravenstein.

14 augustus 2019

Bezoek aan het Openluchtmuseum in Arnhem.

21 juli 2019

Zondagmorgen rond de klok van 6.30 uur waren er alweer vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Ravenstein e.o. in touw om de kraam van de Zonnebloem op te bouwen.

28 juni 2019

Vrijdag 28 juni 13.30 uur gingen 49 mensen met de (duo)fiets, scootmobiel, driewieler en handbike de weg op.

19 mei 2019

Ook dit jaar was de Zonnebloem afdeling Ravenstein weer van de partij op het Herps Mèrtje. Met het zonnetje aan de blauwe hemel, werd in alle vroegte de kraam al opgebouwd.

27 maart 2019

We gingen een kijkje nemen bij het zorghotel Udens Duyn in Uden.

1 februari 2019

De 1e activiteit van het nieuwe jaar kwamen we samen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst.

12 december 2018

Woensdag 12 december gingen wij met 40 mensen op pad naar Wijchen. Vanaf 13.30 uur vertrok de stoet met 10 auto’s naar tuincentrum TuinWereld.

29 september 2018

Bewegen en buitenlucht zijn goed voor iedereen.

19 september 2018

Woensdag 19 september organiseerde Zonnebloem Regio Oss een boottocht met de Eureka.

1 september 2018

De Nationale Ziekendag is door Vereniging de Zonnebloem in 1974 als “Dag voor iedereen” opgezet om aandacht te vragen voor de relatie tussen zieken en gezonden.

23 augustus 2018

Op donderdag 23 augustus gingen om 10 uur de deuren open. Twee uur eerder dan de oorspronkelijke tijd.

10 augustus 2018

Vrijdag 10 augustus organiseerde de Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o. een fietstocht door de omgeving van Herpen, Berghem en Koolwijk.

18 juli 2018

RAVENSTEIN-WIJCHEN-Op woensdag 18 juli, met de gele gloed aan de blauwe hemel, was het weer tijd om naar de 4 daagse in Wijchen te gaan.

15 juli 2018

OVERLANGEL-Zondagmorgen rond de klok van 6.30 uur waren er alweer vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Ravenstein e.o. in touw om de kraam van de Zonnebloem op te bouwen.

27 mei 2018

Gewicht krentenbrood op het Herps Mèrtje.

21 maart 2018

Op 21 maart werd er een bezoek gebracht aan het emaille museum in Erp. We waren met 33 mensen. We werden hartelijk ontvangen in de grote ruimte, waar we konden genieten van koffie/thee met cake.

11 maart 2018

Herpen-Zorgcoöperatie Het Land van Herpen heeft op 11 maart een markt georganiseerd, waar mensen de krans kregen om te ervaren wat er in Herpen zoal is op het gebied van Gezondheid Ontmoeten Welzijn.

20 januari 2018

Vrijdag 19 januari werd de Nieuwjaarsbijeenkomst gehouden in Vidi Reo. Dit jaar gestoken in een ander jasje.

13 december 2017

De uitreiking vond plaats op woensdag 13 december in de aula van Basisschool de Vier Heemskinderen in Deursen-Dennenburg.

14 oktober 2017

Op 14 okt. kwamen de kinderen van JW Over d’n Dam samen met de gasten van de Zonnebloem Ravenstein e.o. bijeen in Onder d’n Plag. Deze dag stond in het teken van jongeren en gasten bij elkaar brengen.

24 september 2017

Op 24 september organiseerde de Zorgcoöperatie Ravenstein twee activiteiten: de inmiddels met veel enthousiasme in gebruik genomen ontmoetingsruimte werd officieel geopend en dit werd gecombineerd met

19 juli 2017

Op woensdag 19 juli, op deze warme dag, was het weer tijd om naar de 4 daagse in Wijchen te gaan. Om 8.30 verzamelden alle vrijwilligers met de gasten, op de carpoolplaats bij Ravenstein.

3 februari 2017

Op 3 februari was er een nieuwjaarsbijeenkomst voor de gasten van de Zonnebloemafdeling Ravenstein e.o. Deze werd gehouden in Onder d’n Plag in Demen.

14 november 2016

Op maandagochtend 14 november brachten we met een groepje van 13 personen een bezoek aan Van Tilburg te Ravenstein.

20 oktober 2016

Een druilerige middag was het op donderdag 20 oktober. Dat mocht de pret niet drukken. We gingen toch met zo’n 12 gasten en 5 vrijwilligers naar Zorgboederij Paardenmelkerij Burgthoeve te Oijen.

17 september 2016

Op zaterdagmiddag 17 september vond de viering van de Nationale ziekendag plaats. De locatie was dit jaar 't Slotje in Herpen.

20 juli 2016

Op woensdag 20 juli gingen diverse gasten van de zonnebloem Ravenstein e.o. weer een bezoek brengen aan de 4-daagse Nijmegen in Wijchen.

16 juni 2016

Vanwege het 35 jarig bestaan, kregen de vrijwilligers en de gasten een fantastische dag aangeboden.

6 juni 2015

Zaterdag 6 juni stond in het teken van de vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o.

17 mei 2015

Op 17 mei stonden we met onze Zonnebloem kraam op ’t Herps Mertje in (uiteraard) Herpen.

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals