Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Winkelen in Wijchen

img9032jpg

Een gast verteld over het winkelen in Wijchen.

Ik heb deelgenomen aan deze activiteit omdat ik winkelen gezellig vind, maar zeker het onder elkaar zijn. Het vervoer was goed geregeld. Ik had een fijne chauffeuse die me heel goed heeft begeleid met het in- en uitstappen.  Erg vriendelijk en behulpzaam. Petje af! We konden dichtbij parkeren, alleen was het vervelend voor de vrijwilligsters dat je hier maar 2 uur mocht staan. Zij moesten een keer terug om de schijf te verzetten. Het leukste aan deze activiteit vond ik het koffie drinken, het kletsen, het onder elkaar zijn, gezelligheid. Heerlijk gebak wat zich goed deed opeten. Van de thee snapte ik niets. Jan heeft me uitgelegd hoe het werkt. Losse thee in een schaaltje, dat ik eerst in het zeefje moest doen, daarmee de thee laten trekken, dan het zeefje er weer uithalen en terug in het bakje doen waar de thee in zat. Dankzij Jan had ik heerlijke thee! Graag had ik nog wat langer willen winkelen, de tijd was daar te kort voor. Andere mensen vonden het prima. Ik had graag naar de Action gewild, maar daar was geen tijd voor. De afstand naar de winkels is groter is. Met regen weer zou het ook fijn zijn om naar Dukenburg te gaan, dan is alles overdekt en de winkels zijn dichterbij elkaar.  Ik heb enorm genoten van dit uitje. Ik wil nog wel even toe voegen dat het leuk zou zijn als er nog meer mensen mee zouden gaan. Alles was heel goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar en gaan we nog kerstshoppen dan ben ik van de partij!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals