fietstocht-250823129jpg

Meer informatie over de ZonnebloemautoWelkom op de website van Zonnebloem Afdeling Ravenstein en omgeving

De afdeling is sinds 1981 actief in de dorpskernen Ravenstein, Huisseling, Demen, Dieden, Deursen, Dennenburg, Neerlangel, Keent, Overlangel, Neerloon en Herpen.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap (vanaf 18+) een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten. En voluit mee kan doen.

De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met jou op pad te gaan. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op (zie contactgegevens rechtsboven). Kijk ook op onze Facebook pagina voor nieuwtjes en foto’s van onze activiteiten.

We zien jou graag binnenkort. Er kan zoveel meer dan je denkt!

Financiële ondersteuning
Draagt u het zonnebloemwerk van onze vrijwilligers een warm hart toe en wilt u dit werk financieel steunen? Dat kan.

Uw gift stelt de Zonnebloem in staat het leven van mensen met een fysieke beperking meer kleur te geven. U kunt uw bijdrage overmaken op ons bankrekening nummer : NL81 RABO 0143 11 67 62 Nat. Ver. De Zonnebloem afd. Ravenstein. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze penningmeester.

Vrijwilliger worden?
Als vrijwilliger bij de Zonnebloem zet je je in voor mensen met een fysieke beperking. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Met het doen van iets heel kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. Wat jouw talenten ook zijn en hoeveel tijd je ook hebt: er is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij je past. En dat kan op verschillende manieren.

Is uw interesse gewekt? Klik dan op deze link voor meer informatie.

Gast worden?
Nieuwe mensen ontmoeten, thuis of juist buiten de deur? De Zonnebloem helpt mensen met een fysieke beperking om sociaal actief te blijven.
De Zonnebloemafdeling Ravenstein en omgeving zet zich in voor mensen die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd fysieke beperkingen hebben en zich alleen voelen doordat deelname aan het maatschappelijke leven niet meer zo vanzelfsprekend is.

Gezelschap, contact en een goed gesprek staan tijdens het Zonnebloembezoek centraal. De huisbezoeken leiden soms ook tot ondernemende initiatieven. Samen naar de film, een theatervoorstelling, het museum of een concert bijvoorbeeld. Of gewoon een eindje wandelen, een middagje winkelen, een potje schaken, et cetera.
Naast het regelmatig bezoeken van gasten organiseren wij een aantal activiteiten zoals bezoek aan een museum, tuincentrum, winkelen, en nog vele andere uitstapjes. Op de website ziet u de activiteiten en ervaringen van anderen.

Vindt je het gezellig als er regelmatig iemand bij je op de koffie komt, je samen iets leuks kunt gaan doen of met activiteiten mee kunt doen? Neem contact op met Arda Cederhout (zie contactgegevens rechtsboven). 

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals