Actief Herpen

actief-herpen-040623-3jpg

Met een blauwe lucht en het zonnetje aan de hemel, was het goed vertoeven op sportpark De Wilgendaal in Herpen.

Diverse verenigingen en clubs mochten zich zondag 4 juni promoten tijdens actief Herpen. Iedereen die ook maar iets te maken had met beweging, op welke manier dan ook, konden laten zien wat men zoal doet. Zo ook onze Zonnebloem afdeling. Wij hadden de mogelijkheid om ons als afdeling te promoten. Om goed in de picture te komen staan, hadden we ook een parcours uitgezet, om mensen te laten ervaren hoe het is zich in een rolstoel te moeten verplaatsen, of te sporten in een sportrolstoel of te fietsen als bestuurder of bijrijder op een duofiets. Menigeen dacht dat het simpel was om over een drempel te gaan met een rolstoel. “Dat doe ik wel ff”, nou dat viel toch wel tegen, kregen we achteraf te horen. Op deze manier kon men ervaren hoe mooi het is, dat wij als Zonnebloem afd. zoveel kunnen betekenen voor iemand met een fysieke beperking. Het leverde ons deze dag 1 vrijwilliger op en 4 nieuwe gasten.

Hoe mooi kan iets zijn!

Dank aan de organisatie van dit geweldig initiatief.

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals