Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Actief Herpen

actief-herpen-040623-3jpg

Met een blauwe lucht en het zonnetje aan de hemel, was het goed vertoeven op sportpark De Wilgendaal in Herpen.

Diverse verenigingen en clubs mochten zich zondag 4 juni promoten tijdens actief Herpen. Iedereen die ook maar iets te maken had met beweging, op welke manier dan ook, konden laten zien wat men zoal doet. Zo ook onze Zonnebloem afdeling. Wij hadden de mogelijkheid om ons als afdeling te promoten. Om goed in de picture te komen staan, hadden we ook een parcours uitgezet, om mensen te laten ervaren hoe het is zich in een rolstoel te moeten verplaatsen, of te sporten in een sportrolstoel of te fietsen als bestuurder of bijrijder op een duofiets. Menigeen dacht dat het simpel was om over een drempel te gaan met een rolstoel. “Dat doe ik wel ff”, nou dat viel toch wel tegen, kregen we achteraf te horen. Op deze manier kon men ervaren hoe mooi het is, dat wij als Zonnebloem afd. zoveel kunnen betekenen voor iemand met een fysieke beperking. Het leverde ons deze dag 1 vrijwilliger op en 4 nieuwe gasten.

Hoe mooi kan iets zijn!

Dank aan de organisatie van dit geweldig initiatief.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals