Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem Ravenstein e.o. op bezoek bij de Paardenmelkerij in Oijen

Zonnebloem afdeling

Een druilerige middag was het op donderdag 20 oktober. Dat mocht de pret niet drukken. We gingen toch met zo’n 12 gasten en 5 vrijwilligers naar Zorgboederij Paardenmelkerij Burgthoeve te Oijen.

Rond 13.30 uur werden we hartelijk ontvangen door Jacqueline en Angela. Jacqueline werkt als begeleidster en Angela is een van de cliënten, zij werkt en woont bij de Burgthoeve. Bij binnenkomst in de kantine werden we voorzien van koffie of thee met wat lekkers erbij.

Tijdens de koffie vertelde Jacqueline hoe de Burgthoeve is ontstaan en wat zij er zoal doen. Angela mocht verder de rondleiding verzorgen. Omroep Walraven was uitgenodigd om een opname te komen maken.

Na de koffie en het welkomstwoord, was het tijd voor de rondleiding. We konden zien hoe het melken van een paard in zijn werk gaat. Daarna gingen we naar diverse stallen, boxen en de kalveren die er verblijven. Ook nog even een kijkje genomen in het wooncomplex en bij het paardrijden. Na afloop van de rondleiding was er de gelegenheid om een glaasje paardenmelk te proeven.

Zo rond de klok van 16 uur gingen we weer huiswaarts. Een ieder had enorm genoten en weer heel wat wijzer geworden.

 

Mevr. Reijs: “ik ben vandaag voor het eerst met de Zonnebloem op stap. Ik vind het fantastisch! Ik heb enorm genoten. Een ieder was erg vriendelijk, alles goed verzorgd en een stuk wijzer geworden over paarden. “

Mevr. Pauw: “wat was het toch weer goed verzorgd, wat was het weer gezellig en wat heb ik genoten. Ik vind het altijd zo goed verzorgd en zo een vriendelijke mensen bij de Zonnebloem, daar knap je van op. Duur is het ook niet, want je wordt opgehaald en thuisgebracht, krijgt koffie/thee met lekkers erbij. Wat een goede rondleiding, wat kon Angela mooi vertellen. Het was weer een geslaagd uitje! “

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals