Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fietstocht Coronaproof

fietstocht-21-augustus-2020-34jpg

De Zonnebloem Ravenstein en omstreken ging de fiets op!

Na een lange periode van thuiszitten, geen activiteiten mogen uitvoeren en beleven, was het een ware happening voor onze gasten en vrijwilligers om op vrijdag 21 augustus de fiets op te gaan voor onze jaarlijkse fietstocht. Het was nog even de vraag of we het door konden laten gaan. De dagen ervoor hadden we nog te maken met een hittegolf, de ochtend voor vertrek regende het op zijn best. Gelukkig was het om 11 uur droog, zodat we om 13:30 uur konden vertrekken vanuit Den Achterhof in Huisseling. Dit jaar wel met de nodige aanpassingen i.v.m. de maatregelen rondom het COVID-19. De vrijwilligers, kregen allemaal een taak toebedeeld en droegen waar nodig handschoenen en mondkapjes. Helaas hebben we de route aan moeten passen, omdat het park waar we doorheen zouden fietsen en de 1e stop zou zijn, te modderig was geworden van de ochtendregen. Dat mocht de pret niet drukken. Via een andere weg, kwamen we weer op de geplande route om vervolgens onze koffiestop te houden bij de Loonse Lampion in Neerloon, alwaar Marijke van Gaal (eigenaresse) en haar team van de dagbesteding op ons stonden te wachten. Wat een genot om hier te mogen zitten! Alles was perfect geregeld, her en der in de grote tuin stonden tafels met stoeltjes. Alles was coronaproef opgesteld. Zelfs onder de appelboom kon men veilig zitten met een helm op. Men kon genieten van de konijntjes en de ganzen, de heerlijke stoelen en ligbedjes. De “poepdoos” was een attractie op zich. Zo ook het wandelen door de hof. De heerlijke appel-, abrikozen en kersenflappen gemaakt door de PLUS uit Herpen werden geschonken door een anonieme gever. Onze hartelijke dank hiervoor! Van hieruit werd de tocht weer voortgezet richting Overlangel, alwaar de fruitstop met heerlijk fruitsticks geschonken door Donato’s uit Ravenstein en de heerlijke appels geschonken door fruitbedrijf Van Huisseling uit Dieden. Later konden we genieten van de ijsjes van de COOP uit Ravenstein. Bij terugkomst in Den Achterhof, konden we nog allemaal genieten van een verfrissend drankje met een zoutje erbij. Al met al was het weer een geweldige middag en hebben we met z’n allen enorm genoten van deze fietstocht.

De organisatie kijkt terug op een geweldige middag. Met dank aan al onze sponsors, onze gasten en vrijwilligers. Samen….. kan er zoveel meer dan je denkt!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals