Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jeugd bakt pannenkoeken voor de Zonnebloem

Zonnebloem afdeling

Op 14 okt. kwamen de kinderen van JW Over d’n Dam samen met de gasten van de Zonnebloem Ravenstein e.o. bijeen in Onder d’n Plag. Deze dag stond in het teken van jongeren en gasten bij elkaar brengen.

Jeugdwerk Over d’n Dam (Dennenburg-Deursen-Demen-Dieden) verzorgde samen met vrijwilligers van de Zonnebloem een pannenkoekenlunch.  De pannenkoeken werden geserveerd door de kinderen. Wanneer alle gasten waren voorzien van een pannenkoek, was het tijd voor de kinderen om deze te verorberen.  Na het eten was er tijd voor een spelenkermis, georganiseerd door het jeugdwerk. Men kon ook gebruik maken van de huifkar die door de mooie omgeving naar melkveebedrijf Fam. Vissers ging. De dag werd helemaal compleet gemaakt omdat er ook  nog een kalfje is geboren.

De middag werd afgesloten met een loterij voor de kinderen, waarna ze allemaal een bedankje en een kleurplaat kregen voor de kleurenwedstrijd van de Zonnnebloem.

De gasten van de Zonnebloem hebben enorm genoten van deze middag. Er werd samen met de jeugd gegeten, gespeeld, geknutseld en een ritje in de huifkar gemaakt.

Deze dag werd mogelijk gemaakt door Onder d’n Plag, Jeugdwerk DDDD, Koopmans, Tefal, Plus Herpen, Donato’s  gewoon bijzonder, fruitbedrijf Bernard van Huisseling, melkveebedrijf fam. Vissers, scouting Ravenstein en Gerda van Orsouw. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals