Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem Ravenstein e.o. op bezoek bij de 4 daagse

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 20 juli gingen diverse gasten van de zonnebloem Ravenstein e.o. weer een bezoek brengen aan de 4-daagse Nijmegen in Wijchen.

Op woensdag 20 juli gingen diverse gasten van de zonnebloem Ravenstein e.o. weer een bezoek brengen aan de 4-daagse Nijmegen in Wijchen.

Rond de klok van 9.30 uur waren we in Wijchen. Zoals ieder jaar, werden de wandelaars toegejuicht. Er is altijd een heerlijke plek bij de tent van de EHBO van Herpen. Helaas had de gemeente Wijchen, de bomen waaronder wij ieder jaar zaten, gekapt. Gelukkig was men op de hoogte en werd er een partytent meegenomen en diverse paraplu’s om de zon wat tegen te houden. Het was toch wel een erg hete dag. Al rekening houdend met het warme weer, was er volop wat te eten en te drinken. Van koffie/thee met een lekker stuk zelfgemaakte cake, verse zelfgebakken pannenkoeken, tuc voor het zout, snoepjes, fris en voldoende water.

Een ieder had weer net zoveel plezier als de voorgaande jaren en konden we de vele inwoners van het gebied Ravenstein en Herpen toejuichen. Rond 12.30 uur gingen we weer huiswaarts.

“Het was voor mij de 1e keer dat ik meeging, maar zeker voor herhaling vatbaar. Wat werden we goed verwend en wat was het gezellig. Mijn complimenten “, aldus mevrouw van Vught.

‘Het was weer gezellig en wat leuk dat mevr. Van Vught mee is gegaan. We werden weer goed verwend!, aldus dhr Pepers die nu voor de 4e keer is meegegaan
.
Wij kijken terug op een ontzettende leuke 4-daagse ochtend in Wijchen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals