Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezondheid Ontmoeten Welzijn markt

20180311135001jpg

Herpen-Zorgcoöperatie Het Land van Herpen heeft op 11 maart een markt georganiseerd, waar mensen de krans kregen om te ervaren wat er in Herpen zoal is op het gebied van Gezondheid Ontmoeten Welzijn.

De GOW (Gezondheid Ontmoeten Welzijn) markt werd gehouden in 't Slotje te Herpen. De Zonnebloem was ook uitgenodigd om hieraan deel te nemen. De commissie PR&Communicatie heeft hieraan deelgenomen. 

Ondanks het mooie weer, was het erg druk in 't Slotje. Vele mensen kwamen een kijkje nemen wat er allemaal te bieden is in Herpen en omgeving op het onderwerp van GOW.

De Zonnenbloem heeft enorm veel mensen aan de kraam gehad. Heel veel informatie is er uitgedeeld, aanmeldingen gekregen voor gasten en vrijwilligers. De commissie PR&Communicatie heeft ook nog het nodige aan netwerk gedaan met aanwezige standhouders. Hieruit zijn diverse afspraken ontstaan. 

We kregen net als iedereen de gelegenheid om te mogen proeven van de heerlijke Syrische hapjes en van de gezonde hapjes van Bloesem Theehuis.

PR&Communicatie kijkt tevreden op terug.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals