Mariaviering Den Bosch

mariaviering-220523-38jpg

Dat ging naar Den Bosch toe, zoete lieve Gerritje. Oh nee, we gingen naar de Sint- Janskathedraal voor de Mariaviering.

Met zo’n 7 auto’s en 27 personen vertrokken wij om 11 uur vanaf de carpoolplaats in Ravenstein naar Den Bosch. Twee deelnemers gingen rechtstreeks. Nadat alle auto’s gearriveerd waren op de Vliert in Den Bosch, konden we de bus instappen om onze tocht te vervolgen naar de St. Jan. Nadat menigeen een kaarsje had opgestoken was het alweer 12.30 uur, aanvang van de mis. We werden welkom geheten door de pastoor. Met zijn mooie woorden tijdens de dienst, sprak hij zijn wens uit dat hij graag zou zien dat wij onze traditie voort zouden blijven zetten, zolang het kon. Het deed hem goed om ieder jaar weer onze afdeling te mogen begroeten in de mooie kathedraal. Na afloop van de dienst kregen wij allemaal een mooie herinneringskaart mee van Maria. Wij danken de pastoor voor deze verrassing en dat wij weer hartelijk zijn ontvangen.

Op naar de koffie/thee, soep en broodjes bij ons vertrouwd adres bij Grand Café Silva Ducis, waar eenieder heeft genoten van de heerlijke lunch. Rond de klok van 16.00 uur was iedereen weer thuis.

Het was weer een mooie dag om op terug te kijken.

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals