Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Mariaviering Den Bosch

mariaviering-220523-38jpg

Dat ging naar Den Bosch toe, zoete lieve Gerritje. Oh nee, we gingen naar de Sint- Janskathedraal voor de Mariaviering.

Met zo’n 7 auto’s en 27 personen vertrokken wij om 11 uur vanaf de carpoolplaats in Ravenstein naar Den Bosch. Twee deelnemers gingen rechtstreeks. Nadat alle auto’s gearriveerd waren op de Vliert in Den Bosch, konden we de bus instappen om onze tocht te vervolgen naar de St. Jan. Nadat menigeen een kaarsje had opgestoken was het alweer 12.30 uur, aanvang van de mis. We werden welkom geheten door de pastoor. Met zijn mooie woorden tijdens de dienst, sprak hij zijn wens uit dat hij graag zou zien dat wij onze traditie voort zouden blijven zetten, zolang het kon. Het deed hem goed om ieder jaar weer onze afdeling te mogen begroeten in de mooie kathedraal. Na afloop van de dienst kregen wij allemaal een mooie herinneringskaart mee van Maria. Wij danken de pastoor voor deze verrassing en dat wij weer hartelijk zijn ontvangen.

Op naar de koffie/thee, soep en broodjes bij ons vertrouwd adres bij Grand Café Silva Ducis, waar eenieder heeft genoten van de heerlijke lunch. Rond de klok van 16.00 uur was iedereen weer thuis.

Het was weer een mooie dag om op terug te kijken.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals