Jaarvergadering 2023

jaarvergadering-2023-16jpg

Tijdens onze jaarvergadering op 28 februari hebben we even stilgestaan bij het jaar 2022.

Middels een PowerPoint zijn we door het jaarplan heen gelopen, met een terugblik van wat foto's van onze activiteiten van het afgelopen jaar, het financieel plaatje en wat hebben we op het programma staan en hoe kijken we tegen het komende jaar aan. Joke, Mia en Tonny mochten alle drie het zilveren speldje, de oorkonde en een bos bloemen in ontvangst nemen vanwege hun 10-jarig jubileum als (bezoek)vrijwilliger bij onze afdeling. Namens de bestuursleden, vrijwilligers en gasten: Gefeliciteerd! Ze hebben beloofd nog jaren in ons midden te blijven, mocht de gezondheid dit toelaten.

De vergadering werd afgesloten met een online pubquiz, waarvan de winnaar Mariëtte was. Henk ging met de poedelprijs naar huis toe. Daarna hebben we met alle aanwezigen genoten van een gezellig samen zijn, onder het genot van een hapje en drankje. Na afloop kreeg iedereen een bedankje mee van onze voorzitter.

Iedereen bedankt voor je aanwezigheid!

 

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals