Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek TuinWereld Wijchen

img6884jpg

Woensdag 12 december gingen wij met 40 mensen op pad naar Wijchen. Vanaf 13.30 uur vertrok de stoet met 10 auto’s naar tuincentrum TuinWereld.

Het tuincentrum was geheel aangekleed in Kerstsfeer. Bij binnenkomst was er al meteen een opstopping. Een ieder wilde rondneuzen tussen de vele kerststukjes en de verse bloemen. Nadat iedereen door de poortjes was, kon men op eigen gelegenheid genieten van al het moois. De een kocht een kerstbal, de ander wat lichtjes en weer een ander was op zoek naar een leuk cadeau.  Om 15 uur was er tijd voor koffie met een stuk appeltaart. De bus slagroom deed de ronde over de tafels, zodat een ieder naar eigen wens de hoeveelheid slagroom op de taart kon spuiten. Een paar slimmeriken deden ook slagroom in de koffie. Dat smaakte toch wel lekkerder dan een scheutje melk.  Tegen de klok van 16 uur werden de laatste cadeautjes gekocht en gingen we richting kassa. Om 16.30 uur vertrok een ieder weer huiswaarts. Alle vrijwilligers brachten de gasten weer netjes tot aan de voordeur of zelfs tot in de huiskamer. We hebben met z’n allen weer genoten. Iets wat eigenlijk een kleine activiteit moest zijn, werd een druk bezochte activiteit. De organisatie kijkt er tevreden op terug.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals