Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst

nieuwjaarsbijeenkomst-20201-66jpg

Vrijdag 31 januari was het weer tijd voor een Nieuwjaarsbijeenkomst. Deze keer in Onder d’n Plag in Demen met een optreden van MarieChristien, zangers en theatermaker.

De beachvlag stond al volop te wapperen voor een ieder binnen kwam lopen. In de hal stond voor het eerst een nieuwe banner van de Zonnebloem afd. Ravenstein e.o. Dit was een mooie binnenkomer. De zaal was mooi aangekleed met nieuwe zonnebloemkleedjes en natuurlijk de gebruikelijke vlaggen. Er werd druk gewerkt aan het opbouwen van het podium. Voor het eerst hadden we een optreden van MarieChristien. Na het openingswoordje van de voorzitter Jacob Aldus en de aankondiging van MarieChristien, was het tijd om gezellig mee te zingen met allerlei Nederlandstalige nummers. Na zo’n 40 min. optreden was het tijd voor een pauze en het nuttigen van een heerlijke chocoladebol van de echte bakker Willy van Mook uit Ravenstein, van koffie/thee en andere drankjes en van heerlijke bonbons. Er stonden ook nog wat zoutjes op tafel. De inwendige mens werd goed gevuld!

Tijdens de pauze werd er een PowerPoint gedraaid met foto’s van alle activiteiten van het jaar 2019. Met dank aan Ad (de man van MarieChristien) voor de bruikleen van hun beamer en scherm. Zo hadden we een mooi groot scherm. Ook de fotoboekjes werden goed bekeken, zeker het laatste boekje van het jaar 2019. De placemats met foto’s van alle activiteiten werden doorgegeven van tafel tot tafel. De nieuwe gasten onder ons, waren onder de indruk van alle activiteiten die we hadden ondernomen. “Wat wordt er veel georganiseerd. Wat ziet het er allemaal gezellig uit”, waren de woorden van menigeen nieuwe gast.

Na de pauze was het weer tijd voor MarieChristien. We konden met z’n allen weer meezingen op de bekende liedjes van weleer.  Het personeel van Onder d’n Plag genoot er ook van. Zij stonden in de keuken gezellig mee te deinen op de muziek, zongen uit volle borst mee met de armen in de lucht.

Om half 5 was het weer tijd om huiswaarts te gaan. Een ieder had genoten van deze gezellige middag. Met dank aan de organisatie Ans en Annie.

Wilt u meegenieten of nagenieten van deze goedverzorgde middag? Neem dan een kijkje via onderstaande link in het fotoboek. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals