Zonnebloem fietst door de natuur

ludieke-fietstocht-10-augustus-2018-12jpg

Vrijdag 10 augustus organiseerde de Zonnebloem afdeling Ravenstein e.o. een fietstocht door de omgeving van Herpen, Berghem en Koolwijk.

Vertrekpunt was bij het Alard van Herpenplein met in totaal 26 gasten en 18 begeleiders, vervolgd door een prachtige tocht door Herperduin met een stop bij het Ganzenven, waar 2 gastvrouwen van Herperduin het een en andere vertelde over het ven en het bos. Via het slingerpad door het bos gingen we op weg naar Berghem, waar Stephanie klaar stond met appels en meloenen die geschonken zijn door fruitteeltbedrijf van Huisseling uit Dieden en Donatos Gewoon Bijzonder uit Ravenstein. De flesjes water voor onderweg met evt. Karvan Cévitam erin, werd aangeboden door de PLUS uit Herpen. Het was een kleurrijk gezicht met de geel-blauwe veiligheidsvestjes die aangeboden zijn door VVN-Maasland afd. Oss met dank aan Ine van Aarsen en Antoon de Klein. Als laatste werd er gestopt bij het Kolluks Hofke waar een ieder kon genieten van koffie/thee en gebak.

Wij kijken zeer tevreden terug op deze geweldige fietstocht, waar gasten en niet gasten van de Zonnebloem aan deel hebben genomen. Zonder al deze mensen en de hulp van de vrijwilligers was deze dag nooit tot zijn recht gekomen.

Wij danken iedereen voor zijn/haar inzet.

Commissie PR&Communicatie
Jan van der Heijden, Wilma de Kleijn
Hend de Kleijn, Jacqueline van der Waarden 

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals