Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationale Ziekendag

20180901154731jpg

De Nationale Ziekendag is door Vereniging de Zonnebloem in 1974 als “Dag voor iedereen” opgezet om aandacht te vragen voor de relatie tussen zieken en gezonden.

De afdeling Ravenstein e.o. viert elk jaar deze dag, beurtelings op zaterdag en zondag en verdeeld over de diverse kernen.

Dit jaar werd de Ziekendag gevierd op zaterdag 1 september in ’t Slotje te Herpen.

Rond de klok van 13.30 uur kwamen de gasten en vrijwilligers binnen druppelen. Na het welkomstwoordje van voorzitter Jacob Aldus, konden de 90 gasten genieten van het muzikaal optreden van drie muzikanten. Zo nu en dan werd er goed meegezonden, ingehaakt en gedanst. Nadat de koffie en de cake genuttigd was, kreeg een ieder een consumptie aangeboden. Rond de klok van 16 uur was het tijd voor de inwendige mens, bestaande uit soep, broodje kroket en belegde broodjes.

Met de buikjes goed gevuld, ging iedereen weer tevreden naar huis. De gasten kijken terug op een geslaagde middag. Voor de zieken onder ons, die niet aanwezig konden zijn, werden plantjes uitgedeeld. Deze werden door de vrijwilligers afgegeven.

Wij danken de medewerkers van ’t Slotje, de 3 muzikanten en firma Strik voor de plantjes.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals